Με τη μάσκα θεραπείας Philips 3100 NC θα απολαύσετε τη βέλτιστη άνεση. Αυτή είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη ρινική μάσκα Philips για ενήλικες! Η μάσκα έχει βραβευτεί με το iF Design Award 2021.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της μάσκας θεραπείας Philips 3100 NC:

  • Μινιμαλιστική μάσκα CPAP με ανοιχτό οπτικό πεδίο
  • Η μικρότερη και ελαφρύτερη ρινική μάσκα Philips για ενήλικες, με μαξιλάρι κάτω από τη μύτη
  • Ρυθμιζόμενο κάλυμμα κεφαλής
  • Τα καλύμματα κεφαλής και το πλαίσιο είναι επίσης συμβατά με το μαξιλάρι ρινικών μαξιλαριών της Therapy Mask 3100 SP
  • Λόγω των μαγνητών, η μάσκα δεν είναι κατάλληλη για άτομα με βηματοδότη ή άλλες εμφυτευμένες συσκευές που αντενδείκνυνται.

Ενημέρωση Philips Respironics για αντενδείξεις λόγω μαγνητών (Αγγλικά)

Ειδοποίηση Philips Respironics για αντενδείξεις λόγω μαγνητών (Αγγλικά)

Ζήστε την άνεση μιας μινιμαλιστικής μάσκας CPAP

Η άνεση χρήσης της μάσκας παίζει σημαντικό ρόλο όταν χρησιμοποιείτε θεραπεία CPAP. Η Philips Therapy Mask 3100 NC είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη ρινική μάσκα Philips για ενήλικες. Η μάσκα έχει μίνιμαλ σχεδιασμό: το πρόσωπό σας κάνει ελάχιστη επαφή με το πλαίσιο και οι διαρροές της μάσκας ανήκουν στο παρελθόν. Επίσης, η μάσκα σας παρέχει ένα ανοιχτό οπτικό πεδίο. Ιδανικό για άτομα που φορούν γυαλιά ή άτομα που θα ήθελαν να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να παρακολουθήσουν τηλεόραση στο κρεβάτι. Επιπλέον, η μάσκα είναι αθόρυβη.

Η μάσκα συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα. Τα καλύμματα κεφαλής και ο σκελετός είναι τα ίδια με αυτά της Philips Therapy Mask 3100 SP (μάσκα ρινικών μαξιλαριών). Εάν έχετε και το μαξιλάρι 3100 SP και 3100 NC, μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο μάσκας όπως επιθυμείτε.

Η συντομογραφία «NC» σημαίνει «Nasal Cradle», επίσης γνωστή ως «Under the Nose». Το μαξιλάρι τοποθετείται κάτω από τη μύτη, έτσι δεν θα νιώσετε ενόχληση στη γέφυρα της μύτης. Το μαξιλάρι και ο σκελετός διαθέτουν και τα δύο ενσωματωμένους μαγνήτες ώστε να μπορείτε να τους συναρμολογήσετε χωρίς κόπο. Όταν τα ακούσετε να κάνουν κλικ στη θέση τους, θα ξέρετε ότι τα έχετε συναρμολογήσει σωστά.

Ο κεφαλοδέτης προσαρμόζεται εύκολα.

Το υφασμάτινο κάλυμμα κεφαλής (κεφαλοδέτης) έχει απαλή αίσθηση πάνω στο δέρμα σας. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον επάνω και τον κάτω ιμάντα όπως θέλετε χρησιμοποιώντας τα ρυθμιστικά.

Σύνδεσμος σωλήνα με γρήγορη απελευθέρωση.

Η σύνδεση για τον εύκαμπτο σωλήνα CPAP βρίσκεται στο μπροστινό μέρος αυτής της μάσκας. Χάρη σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Η «γρήγορη απελευθέρωση» στο τέλος του βύσματος της μάσκας σας επιτρέπει να αποσυνδέετε τη μάσκα με μεγάλη ευκολία. Ιδανικό αν χρειάζεται να πάτε στην τουαλέτα το βράδυ!

Εύκολη στο καθάρισμα.

Για λόγους υγιεινής και για τη διάρκεια ζωής της μάσκας, θα πρέπει να καθαρίζετε τα εξαρτήματα τακτικά. Αυτή είναι η συμβουλή του κατασκευαστή: πλένετε το μαξιλάρι και τα μη υφασμάτινα μέρη καθημερινά και ολόκληρη τη μάσκα CPAP τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (με σαπούνι και νερό). Μπορείτε εύκολα να αποσυναρμολογήσετε και να επανασυναρμολογήσετε τη μάσκα. Μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερείς οδηγίες καθαρισμού στο εγχειρίδιο χρήσης.

Τι περιλαμβάνεται:

1 μαξιλάρι σιλικόνης (XS, S, M, MW ή L)
Κεφαλοδέτης
Πλαίσιο με σύνδεσμο μάσκας
Μετρητής μεγέθους
Εγχειρίδιο

Προσοχή! Ελέγξτε προσεκτικά το μέγεθος της μάσκας που παραγγέλνετε. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές - επιστροφές.

Philips-Respironics 3100 series οδηγός μεγέθους

Philips-Respironics 3100 series φυλλάδιο και οδηγίες (Αγγλικά)

Philips-Respironics 3100 series οδηγίες χρήσης (Ελληνικά)Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Ρινική μάσκα Philips Respironics 3100 NC

  • Philips - Respironics
  • Κατασκευαστής: Philips - Respironics
  • Κωδικός Προϊόντος: 3100NC
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • € 60,00


Διαθέσιμες Επιλογές