Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Εδώ και λίγο καιρό, έχει εισέλθει στη ζωή μας η "Ηλεκτρονική συνταγογράφηση" για την "καλύτερη εξυπηρέτηση" των ασθενών αλλά και την "διευκόλυνση" της δουλειάς των ιατρών! Η Ορθοστήριξη, σε μια προσπάθεια να κάνει την ζωή των πελατών της (και όχι μόνο) λίγο ευκολότερη, συνέλεξε από διάφορες πηγές τους κωδικούς ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σε αντιστοιχία με τους γιατρούς που μπορούν να συνταγογραφήσουν τον κάθε κωδικό και τον κωδικό ασθενείας που το δικαιολογεί.

Αν διαπιστώσετε κάποια αστοχία ή λάθος πληροφορία που δίνεται μέσα στους πίνακες αυτούς, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να το διορθώσουμε.

Πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους, θα μεταβείτε στη σελίδα με τον πίνακα που περιέχει τους κωδικούς ηλεκτρονικής συνταγογράφησης της κατηγορίας που επιλέξατε.

Πληκτρολογώντας στην αναζήτηση τα γράμματα του όρου που αναζητάτε, ο πίνακας θα μικραίνει, αφήνοντας μόνο τα αποτελέσματα που ταιριάζουν. Προσοχή! Επειδή οι περισσότεροι όταν πληκτρολογούμε μια αναζήτηση δεν βάζουμε τόνους, θα παρατηρήσετε ότι, επίτηδες, δεν έχουμε βάλει τόνους στις λέξεις που περιέχονται στους πίνακες. Οπότε, στην αναζήτηση που θα πραγματοποιήσετε, μην βάλετε τόνους.


Ορθοπεδικά (νάρθηκες - ζώνες κτλ)

Αναπηρικά αμαξίδια (χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα)

Νοσοκομειακά κρεβάτια, αερόστρωμα κατακλίσεων και ηλεκτρική συσκευή ανύψωσης (γερανάκι)

Διάφορα βοηθήματα

Πνευμονολογικά - Αναπνευστικά

Μαστεκτομή

Διαβητικά και ειδικά υποδήματα

Ορθοστάτες - Ειδικά βοηθήματα